[:ca]Concurs de Castells Tarragona 2012[:es]Concurso de Castells Tarragona 2012[:]

[:ca]

Aquest cap de setmana s”ha celebrat el XXIV Concurs de Castells de Tarragona, una actuació de les millors colles castelleres del país, que se celebra cada dos anys.

Prop de 7.000 persones han gaudit de l”actuació castellera d”un total de 32 colles. Els guanyadors d”aquest any han estat els Castellers de Vilafranca.

Merops360 ha participat en la cobertura mediàtica. Les fotografies han estat publicades a l”edició digital de El Periódico de Catalunya.

Agraïm sincerament a l”organització del concurs les facilitats que ens han donat per a realitzar la nostra feina i per la qualitat de l”acte, i a El Periódico de Catalunya per apostar un cop més per la fotografia 360º en la cobertura d”aconteixaments multitudinaris com aquest.

Veure projecte

[:es]

Este fin de semana se ha celebrado el XXIV Concurso de Castells de Tarragona, una actuación de las mejores “colles castelleres” del país, que se celebra cada dos años.

Cerca de 7.000 personas han disfrutado de la actuación castellera de un total de 32 “colles”. Los ganadores de este año han sido los Castellers de Vilafranca.

Merops360 ha participado en la cobertura mediática. Las fotografías han sido publicadas en la edición digital de El Periódico de Catalunya.

Agradecemos sinceramente a la organización del concurso las facilidades que nos han dado para realizar nuestro trabajo y por la calidad del acto, y a El Periódico de Catalunya por apostar una vez más por la fotografía 360 º en la cobertura de acontecimientos multitudinarios como éste.

Ver proyecto

[:]