[:ca]El centre de salut no és l’únic centre de la salut[:es]El centro de salut no es el único centre de la salud[:]

[:ca]

Aquest mes de setembre ha sortit publicada aquesta entrada al blog de APXII. Es tracta d”un projecte col·laboratiu, on Merops 360º ha realitzat la fotografia i la visita virtual.

Aquest projecte tracta d”evidenciar la influència dels determinants socials en la salut de les persones, famílies i comunitats. La visita virtual transcorre a través d”una història quotidiana, la de la Maria. Un cas que els equips d”atenció primària de salut, veuen cada dia a les consultes.

Utilitzarem tres escenaris: el primer es diu “Treballar des de la consulta mirant al carrer”, el segon “L”entorn i la comunitat on vivim determina la nostra salut” i el tercer “Governs eficaços, societats justes i vides saludables”.

[:es]

Este mes de septiembre ha salido publicada esta entrada en el bloc de APXII. Se trata de un proyecto colaborativo, donde Merops 360º ha realizado la fotografía y la visita virtual.

Este proyecto trata de evidenciar la influencia de los determinantes sociales en la salud de las personas, familias y comunidades. La visita virtual transcurre a través de una historia cotidiana, la de María. Un caso que los equipos de atención primaria de salud, ven cada día en las consultas.

Utilizaremos tres escenarios: el primero de llama “Trabajar desde la consulta mirando a la calle”, el segundo “El entorno y la comunidad donde vivimos determina nuestra salud” y el tercero “Gobiernos eficaces, sociedades justas y vidas saludables”

[:]