[:ca]El teu casament en 360º[:es]Tu boda en 360º[:]

[:ca]

Us imagineu un passeig virtual pel vostre casament en el que s”immortalitzin detalls, emocions, sons, espais, moments compartits…? Ara Això és possible gràcies a la fotografia 360º, tot un complement a la fotografia i vídeo tradicionals.
Sorpreneu als vostres familiars i amics a través de la xarxa, convidant-los a viure o reviure instants irrepetibles.
Però que és això de la fotografia 360º? És un tipus de fotografia que ens permet visualitzar la imatge en qualsevol direcció. La sensació al veure una imatge 360º és la de surar dins d”ella. A més permet, mitjançant uns botons integrats, veure a pantalla completa i fer zoom cap a qualsevol zona de la imatge.
És un escenari on podem incloure so i a través de punts interactius, fotografia tradicional, vídeos i textos.
Us convidem a que veieu el casament de l”Atika i el Miguel.

Veure projecte

[:es]

¿Os imaginais un paseo virtual por vuestra boda en el que se inmortalicen detalles, emociones, sonidos, espacios, momentos compartidos…? Ahora esto es posible gracias a la fotografía 360º, todo un complemento a la fotografía y video tradicionales.
Sorprended a vuestros familiar y amigos a través de la red, invitándoles a vivir o revivir instantes irrepetibles.
¿Pero qué es esto de la fotografía 360º? Es un tipo de fotografía que nos permite visualizar la imagen en cualquier dirección. La sensación al ver una imagen 360º es la de flotar dentro de ella. Además permite, mediante unos botones integrados, ver a pantalla completa y acer zoom hacia cualquier zona de la imagen.
Es un escenario donde podemos incluir sonido y a través de puntos interactivos, fotografía tradicional, vídeos y textos.
Os invitamos a que veais la boda de Atika y Miguel.

Ver proyecto

[:]