[:ca]Fotografia 360º al servei de l’art II[:es]Fotografía 360º al servicio del arte II[:]

[:ca]

La fotografia 360º, un cop més ens demostra que pot ser especialment útil per a la difusió de l”obra d”artistes i per a la creació de fons documentals en institucions que tinguin com a objectiu el foment de l”art.

En aquest cas ha permès conjugar l”obra pictòrica, escultòrica, el disseny i la música de l”artista multidisciplinari Josep Piqué.

L”artista ja no és entre nosaltres, però resta la seva obra en aquesta exposició que podrem visitar al Centre de Lectura de Reus fins el 31 d”agost. Més enllà d”aquesta data la podreu veure a través del nostre bloc.

Veure projecte

[:es]

La fotografía 360º, una vez más nos demuestra que puede ser especialmente útil para la difusión de la obra de artistas y para la creación de fondos documentales en instituciones que tengan como objetivo el fomento del arte.

En este caso ha permitido conjugar la obra pictórica, escultórica, el diseño y la música del artista multidisciplinar Josep Piqué.

El artista ya no está entre nosotros, pero queda su obra en esta exposición que podremos visitar en el Centre de Lectura de Reus hasta el 31 de agosto. Más allá de esta fecha la podréis ver a través de nuestro blog.

Ver proyecto

[:]