Inner Bees, l’animal social

“Inner bees, l’animal social”, és un curt sobre el món de les abelles que neix com una idea original de l’Àlex Edo (fotògraf), i jo mateix per cobrir la necessitat de produir material educatiu com experiència de realitat virtual.

Les abelles com animals socials que són i amb una vida privada d’allò mes interessant ens serveixen per introduir a l’usuari mitjançant la realitat virtual a conviure amb les abelles. Sentir-te un més de l’eixam…

“Inner bees, l’animal social” suposa portar al màxim els nostres equips tècnics i humans per donar un punt de vista com és sentir-se a l’interior d’un rusc amb la mida d’una abella amb imatges reals. Per aquest curt no hem fet servir simulacions per ordinador, totes les imatges han estat gravades amb animals vius i en cap moment cap abella ha patit maltractament per fer el documental.

Aquest curt no seria possible sense la col·laboració de l’expert amb abelles en Daniel Arrébola Pàez, apicultor amb 23 anys d’experiència que ens ha assessorat i ajudat molt per poder observar les abelles amb el mínim intrusisme possible.

Obrir Chat
1
Necessites ajuda?
Hola, en què podem ajudar-te?