SERVEIS

Què oferim?

 

Fotografia 360º. La fotografia 360º, ens permet visualitzar la imatge en quasevol direcció, fins i tot sostre i terra. La sensació en veure una imatge 360º és la de surar dins d’ella. A més permet, mitjançant uns botons integrats, veure a pantalla completa i fer zoom cap a qualsevol zona de la imatge. Visible des dels dispositius màbils més actuals.

Visites virtuals (tours virtuals). És la integració de diferents fotografies 360º enllaçades entre elles a través de zones clickables. S’entén per zona clickable un punt d’enllaç amb el que l’usuari podrà transitar des d’una fotografia 360º a una altra, aconseguint d’aquesta manera una sensació d’immersió en l’espai que es visita. Les zones clickables poden ser també punts interactius dins la fotografia 360º, on l’usuari interactua, podent veure fotografies, vídeos, escoltar sons i llegir textos. També s’hi poden incorporar plànols de situació que ens permeten saber on ens trobem en cada moment i a través de punts d’accés directe accedir a la zona desitjada.

Mapes d’imatge HDR. Produïm espais en 360 d’alta qualitat amb una resolució de 10000x5000px per a realitzar mapes d’il·luminació per a renders professionals.

Gigafotografia. La fotografia gigapixel, és una imatge d’altíssima resolució, fruit de la unió de moltes fotografies. Ideal per a reproduccions de quadres on fins i tot s’hi podrà veure el traç del pinzell. O per a ampliacions de gran format, on s’hi podrà veure qualsevol detall que a simple vista passi desapercebut.

Vídeo 360º. Vídeo interactiu en 360º. Actualment compatible amb YouTube i Facebook.