Mitjants de comunicació en els que s’ha publicat:

Canal Reus TV

TV3 Telenotícies comarques

Reus Digital

Infocamp

Reconstrucció del retaule de Sant Pere.

Un cop més la realitat virtual permet apropar el patrimoni a la ciutadania que d’altra manera no hagués estat possible, especialment en aquest moment en què l’activitat cultural està restringida arran de la Covid19.

Aquest cop ha estat la reconstrucció de l’antic retaule major de Sant Pere, una obra a cavall dels segles XVI i XVII, que va ser desmuntat durant l’inici de la Guerra Civil i parcialment destruït pels bombardejos feixistes. Les seves restes es conserven, una part al Museu i una altra a la Prioral de sant Pere de Reus.

Per a poder fer la reconstrucció s’han realitzat dues fotografies en 360º. En una d’elles, a partir d’una imatge d’arxiu, s’hi ha reconstruït el retaule en dos moments de la seva construcció. S’ha fet una visita virtual on l’usuari podrà descobrir diferents elements del retaule a través de punts interactius, i també escoltar diferents àudios informatius.

La visita virtual quedarà integrada a la nova web del Museu de Reus i en un futur també s’instal·larà a la sala del retaule del Museu de Reus de la plaça de la Llibertat, per tal que els visitants puguin també interactuar i ampliar informació i coneixements sobre aquest impressionant retaule.

Obrir Chat
1
Necessites ajuda?
Hola, en què podem ajudar-te?